Meer resultaten voor keuring mazouttank

 
keuring mazouttank
Mazouttank keuren keuring stookolietank, West-Vlaanderen.
Vanaf heden bieden wij ook tankkeuringen aan, wij werken hiervoor samen met een vaste partner, dewelke nationaal aan scherpe prijzen werkt! Tel 050 31 84 87. GSM 0478 29 32 29. Neem gerust telefonisch contact of vraag online via volgende link uw offerte aan.:
Tankkeuring, mazouttank keuren, Tankmasters, Overpelt, Neerpelt.
Uitgebreide knowhow in de keuring van stookolietanks. Tankmasters in Overpelt, Limburg, is een betrouwbaar adres voor particulieren en bedrijven als het gaat om de keuring van brandstoftanks. Wij verzorgen feilloze tankkeuringen, zodat uw mazouttank wettelijk in orde is en uw brandstofleverancier die gewoon kan vullen.
Delenco Keuring van mazouttank Neutralisatie van de lekke tank.
Home Sectoren Particulier Verkoop Keuring van mazouttank Neutralisatie van de lekke tank. maandag, november 02, 2015. Keuring van mazouttank Neutralisatie van de lekke tank. 1 Onafhankelijk van verhuur of verkoop dienen mazouttanks éénmalig of periodiek te worden gekeurd. Als bewijs wordt een attest geschreven.
Tankkeuring en neutralisatie Conseco.
Een keuring van een mazouttank garandeert de veiligheid van de werking van de tank en wordt bij wet verplicht om eventuele bodemverontreiniging te voorkomen. Er zijn zowel ondergrondse als bovengrondse mazouttanks die aan een periodieke keuring onderworpen moeten worden. Alvorens het reservoir in gebruik mag worden genomen, moet er een indienststellingsonderzoek plaatsvinden.
Keuring brandstoftank.
Betreft het een particuliere of professionele mazouttank? Uit welk materiaal is de tank vervaardigd? In 95% van de gevallen gaat het om particuliere stookolietanks met een inhoud van minder dan 5000 liter.: bovengrondse stookolietank: éénmalige keuring zonder dichtheidstest en vervolgens vrijgesteld van de periodieke keuring.
Keuring mazouttank KEA vzw.
Tankcontrole, mazouttank keuren Laurent Vandevoordt Limburg.
Keuring en controle van mazouttanks en stookolietanks. Maak een afspraak. Stookolie, ook wel mazout genoemd, is de meest gebruikte huisbrandstof in België. Om uw huis te verwarmen met mazout, moet u de stookolie verbranden in een ketel of tank. Wanneer u dit doet, gelden er enkele wettelijke verplichtingen voor het onderhoud van de stookolietank. Wanneer u een nieuwe stookolietank laat plaatsen, bent u verplicht deze te laten keuren vóór ingebruikname. Wanneer de mazouttank in gebruik is, moet u deze regelmatig laten controleren om bodemverontreiniging te voorkomen.
Keuring van Mazouttank Regio Sint-Niklaas Waasland Antwerpen.
0468 13 54 94. Keuring van Mazouttank. Keuring van uw Mazouttank. Voor de keuring van uw mazouttank kan u terecht bij Dominique De Block van Mijn Ketelonderhoud.Wij helpen je graag verder. Bel nu voor meer informatie.: 0468 13 54 94.
Keuring mazouttank en dichtheidstest door Vermeersch bvba uit Oudenaarde, België.
Keuring mazouttank en dichtheidstest. Vermeersch bvba is erkend technicus voor de keuring van uw mazouttank. Met de keuring van uw mazouttank wordt de kans op bodemverontreiniging tot een minimum herleid. De gekeurde mazouttank beschikt over een geldig conformiteitattest en wordt voorzien van een groene dop of kenplaat.
Controle en onderhoud van de stookolietank van een woning Vlaanderen.be.
Een certificaat is alleen geldig als het correct, volledig en duidelijk leesbaar werd ingevuld. Op het certificaat bij keuring en controle moeten altijd de volgende zaken staan.: naam en erkenningsnummer van de uitvoerende technicus of milieudeskundige. datum van de controle. datum van de eerstvolgende controle als het om een ondergrondse tank gaat.

Contacteer ons