Zoeken naar mazouttank verwijderen premie

 
mazouttank verwijderen premie
Premie-info Premiezoeker.
Eveneens kan de gemeente een controle ter plaatse uitvoeren. Blijken de voorwaarden van dit reglement niet nageleefd, dan zal de premie niet uitgekeerd worden. De premie bedraagt 100 voor het ledigen, reinigen en opvullen van de tank. Men ontvangt 50 of 100 extra, voor het verwijderen van een respectievelijk bovengrondse of ondergrondse tank.
Premie neutraliseren stookolietank? Livios.
En speelt de inhoud van de tank en het betaalde bedrag een rol? Wij dachten dat dit in aanmerking kwam voor de Vlaamse Renovatiepremie, maar een telefoontje naar 1700 leverde het volgende antwoord op: Vanuit" de overheid is er hier geen premie voor.
Een stookolietank buiten gebruik stellen Stad Hoogstraten.
Ondergrondse tank voor minder dan 5000 kg stookolie 6000 liter. Wat is verplicht bij definitieve buitengebruikstelling? én verwijderen of, als verwijdering niet mogelijk is, opvullen met zand, schuim of een ander gelijkwaardig inert materiaal. Bij verwijdering van de tank wordt tankreiniging aangeraden om meerkosten te vermijden bij het verwerkingsbedrijf.
premies en subsidies Gemeente Houthalen-Helchteren.
Op de website premiezoeker krijg je een overzicht van de premies waar je recht op hebt als je in onze gemeente woont of bouwt. Op de website van Fluvius vind je een overzicht van hun premies om energie te besparen.
Afbraakwerken laten uitvoeren? Prijzen voor sloopwerken en afbraak!
Dit behoort tot een andere wetgeving Vlarebo. Informeer u bijzonder goed wat u moet doen bij het buiten gebruik stellen van uw mazouttank! Dan hebben we nog zon probleem. Stel dat uw woning nog asbest bevat. Vroeger werden oudere woningen opgetrokken uit bouwmaterialen die asbest bevatten. Dit moet ook verwijderd worden. Asbest zit dikwijls verscholen achter muren en vooral plafonds. Komt u asbest tegen, en het is reeds beschadigd, dan is het hoog tijd dat u een vakspecialist inschakelt. Er komen in zulke gevallen vezels vrij die u ernstige schade kan berokkenen Kanker! Wanneer u te maken hebt met afbraak of sloopwerken, moet u weten dat u daar een premie voor kan krijgen.
Stookolietanks Bodem Milieu Natuur Omgeving Gemeente Willebroek.
Een bovengrondse stookolietank voor de opslag van 5000kg gasolie of meer moet bij definitieve buitengebruikstelling al dan niet omwille van lekken leeggemaakt en gereinigd worden en binnen een termijn van 36 maanden verwijderd worden of materiële onmogelijkheid tot verwijderen, binnen dezelfde termijn, in overleg met een erkende technicus of deskundige een certificaat op waaruit blijkt dat de buiten gebruikstelling werd uitgevoerd volgens de regels van het vak.
Brandverzekering eigenaar KBC Bank Verzekering.
Een beknopte beschrijving van de dekking en de voornaamste uitsluitingen, evenals andere nuttige informatie vind je in de productfiche. Bereken de prijs van je brandverzekering met onze simulatie. Bereken in 3 stappen je premie. Sluit je verzekering meteen af, helemaal online.
Een stookolietank buiten gebruik stellen Vlaanderen.be.
Controle, onderhoud en buitengebruikstelling stookolietanks. Kan ik een premie krijgen voor het verwijderen van een stookolietank? Vanuit de Vlaamse overheid zijn er hiervoor geen aparte premies. Het uitbreken, weghalen of neutraliseren van een stookolietank kan onder bepaalde voorwaarden wel in aanmerking komen voor de renovatiepremie.
Verwijderen of opvullen van buiten gebruik gestelde stookolietank Premies en subsidies Milieu en duurzaamheid Wonen en milieu Gemeente Hechtel-Eksel.
Niet meer in gebruik zijnde stookolietanks vormen een verhoogd risico voor doorroesten. Hierdoor kan de stookolie in de bodem of het grondwater terecht komen. Daarom voorziet het gemeentebestuur een premie voor het verwijderen of opvullen van een buiten gebruik gestelde stookolietank.
Premies en subsidies Gemeente Maasmechelen.
Leegstand / verwaarlozing vrijstelling leegstand. Premies / subsidies. Veelgestelde vragen Huisnummer Klacht mijnschade Stedenbouwkundige aanvraag. Wonen in Maasmechelen Wonen aan het Nationaal Park Wonen aan het water Wonen in de Maasvallei Wonen in stedelijk gebied. Afval Afvalkalender Afvalpreventie Composteren Recyclageparken Sluikstorten en zwerfvuil Kringloopgoederen.

Contacteer ons